12 май 2015 - Солидарна акция: "Засаждане и градинско изкуство в Растящата класна стая"

Всяка солидарна акция е извор на вдъхновение от всяко малко постижение и стремеж към нови резултати. Екипната работа се случва по естествен начин, породена от ситуациите и нуждите, а новите приятелства и пълноценното общуване са просто неизбежни: "Би ли ми подал синята боя, моля?, Мога ли да помоля някой да ми отстъпи четката си за малко, че имам идея, а след 20 мин. съм на футбол?, С какъв цвят да направя според теб точките? Кой ще ми помогне с връзването на бобеното иглу? ...."

От все сърце БЛАГОДАРИМ на хората, които съдействаха да получим дървените макари, които внезапно се превърнаха в красиви арт-пейки и столчета - незаменим елемент в Растящата класна стая - защото да седнеш сред градинката, за да и се насладиш, да я наблюдаваш, да я изследваш - това е също толкова важен момент, колкото и активната работа по засаждане и грижа за растенията в лехите. Растящата класна стая - расте, хубавее и лека-полека се разлиства.

 

От сърце БЛАГОДАРИМ на:

Благодарим на неуморните и безкрайно изобретателни деца, всеотдайните учители и целия екип на 107 ОУ, родителите и приятелите от УАСО, които отделиха време, сили и повярваха в Растящата класна стая, много преди тя да се появи и да украси и усмихне лицата на всички.

                                                                           

Go to top