18 април 2015 - Първа ДоброТворческа акция за изгрждане на Растящата класна стая.

Растящата класна стая на 107 ОУ "Хан Крум" е вече факт! Сърдечно БЛАГОДАРИМ на всички родители, учители, ученици, деца и приятели, за невероятното ВРЕМЕ ЗАЕДНО, което имахме в този слънчев пролетен ден. Днес поставихме началото на едно красиво пътешествие в света на Природата. БЛАГОДАРИМ на спасителите от Университетски аварийно-спасителен отряд, за помощта с пренасянето на почвата и камъните. Благодарим ви, приятели!

Ето какво направихме само за един ден - 38 повдигнати лехички, пълни с органични материали - клони, шума, почва, органична тор и хумус от калифорнийски червейчета, изкопахме пътечки, нарисувахме плочките, засадихме първите растения, ядохме домашна баница, пихме домашна лимонада, дадохме интервю за телевизията, смяхме се много, малко слънчасахме, засадихме ябълкова гилдия, малко се изцапахме, срещнахме много приятели, забавлявахме се, работихме здраво, тръгнахме си изморени, но щастливи... и точно тогава заваля дъжда и хубаво напои лехичките и семенцата с чудна априлска небесна вода. Толкова е хубаво, че градинката вече е факт. И най-интересното тепърва предстои.

Учениците не обичат да се трудят? Не вярваме на такива твърдения! Разгледайте снимките, за да се убедите и Вие.

Иванка Маринова, директор на 107 ОУ "Хан Крум": "Чудесно е! Да растем заедно, да работим заедно, да правим заедно неща едни за други! Първите стъпки са направени, успешен ни път нататък!"

Антоанета Иванова, майка на Калоян от 3 Б клас: "Беше вълнуващо и заразително хубаво"

От сърце БЛАГОДАРИМ на:

Благодарим на неуморните и безкрайно изобретателни деца, всеотдайните учители и целия екип на 107 ОУ, родителите и приятелите от УАСО, които отделиха време, сили и повярваха в Растящата класна стая, много преди тя да се появи и да украси и усмихне лицата на всички.

                                                                           

Go to top