18 септември - есен в Растящата класна стая

С настъпването на новата учебна година и дворът на училището се оживи и отново се чува детски смях в оживения двор на 107 ОУ "Хан Крум. Щастливи сме, че лехичките-варели, които избрахме за Растящата класна стая, позволяват учениците свободно да се движат и дори да тичат между лехичките. Любознателните ученици са привлечени от аромата на билките, от красивите цветове, с които ги посрещна Растящата класна стая тази есен.

Узрели чери доматки, тикви, тиквички, краставички, боб, грах, чушлета, кейл, билки и подправки. Растенията оцеляха през горещите летни месеци и дават шанс на децата да изпитат гордост, от това, че благодарение на техните усилия, ентусиазъм и творчески дух, тази есен дворът на училището е различен и има своят кът на изобилието. Ако сте любопитни, разходете се сред растенията, помиришете билките, разгърнете листата и открийте реколтата от общите ни усилия - на деца, родители и учители.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От сърце БЛАГОДАРИМ на:

Благодарим на неуморните и безкрайно изобретателни деца, всеотдайните учители и целия екип на 107 ОУ, родителите и приятелите от УАСО, които отделиха време, сили и повярваха в Растящата класна стая, много преди тя да се появи и да украси и усмихне лицата на всички.

                                                                           

Go to top